Mijn naam is Bart van Tienhoven en ik ben een zeer gedreven hypnotherapeut, hypnose trainer en transformatiecoach

De focus van mijn werk is om mensen in staat te stellen in hun meest zelfverzekerde, gelukkige en authentieke vrije zelf te stappen.

Al mijn werk concentreert zich op één ding: Jouw vrijheid! Daarvoor focus ik mij op jouw onbewuste.

In mijn werk breng ik veel verschillende technieken en strategieën samen om diep in contact te komen met je onbewuste, zodat je echt je zelf-saboterende gedrag kunt loslaten en succes kunt vinden – of dat nu betekent: betere relaties, meer emotioneel welzijn, gezondere gewoonten of professioneel meer bereiken.

Mijn aanpak is erop gericht je te DE-HYPNOTISEREN uit je oude zelfvernietigende overtuigingen, emoties en blokkades die je in het leven beperken. Zodat je zoveel meer vrijheid, vrede en welzijn kunt aanboren – zodat je meer toegang krijgt tot wie je werkelijk bent .

Wat ons er vaak van weerhoudt om doelen te bereiken en ons hoogste potentieel te bereiken, is niet ons gebrek aan verlangen, maar onbewuste gewoontepatronen die ons op een plaats van angst en besluiteloosheid houden.

 

 

Vrijheid-coaching is erop gericht jou te helpen oude gewoontepatronen los te laten en d.m.v. nieuwe gewoontepatronen jouw eigen levensontwerp te creëren.

Een traject van 6 sessies van ongeveer twee uur per sessie waarbij er minimaal 3 a 4 weken tussen de sessies zitten leveren jou het volgende op:

  • Identiteit en wensen duidelijk maken
  • Doelen stellen (Visualiseren)
  • Problemen met wortel en al er uit trekken
  • Overtuigingen transformeren
  • Vaardigheden en kwaliteiten versterken
  • Tijdlijn concreet maken en doelen vast pinnen

 

Door het toepassen van een verscheidenheid aan technieken om onbewust gedrag te ‘kortsluiten’, help ik je om dieper toegang te krijgen tot jouw unieke reeks hulpbronnen en sterke punten. M.b.v. hypnose als krachtig middel om transformerende suggesties in overeenstemming met de doelen van de cliënt op een onbewust niveau te laten doordringen. Door samen te werken, creëren jij en ik een gepersonaliseerde blauwdruk om je doelen te bereiken. Mijn benadering van coaching omvat directe- en indirecte hypnose en neuro linguïstisch programmeren (NLP), om de interne basis voor succes te leggen.

 

Gun jezelf ook in je meest zelfverzekerde, gelukkige en authentieke vrije zelf te stappen en maak een afspraak.