Stoppen met roken, misschien denk je dat dat het moeilijkste is wat je ooit hebt geprobeerd

Van alles heb je al geprobeerd, en niets heeft tot nu toe gewerkt. Logisch dat je vrij sceptisch bent over het feit of er überhaupt íets gaat werken voor jou.

Waarom ben je ooit begonnen met roken? Waarschijnlijk om erbij te horen, misschien om stoer te doen. Dat is helemaal niet zo vreemd, we zijn tenslotte kuddedieren die het gedrag van anderen overnemen om niet buiten de groep te vallen. Het is gedrag; iets wat je doet. Maar: iets wat je DOET… kun je ook NIET DOEN… 

Weet je dat een gemiddelde roker ongeveer €3000,- per jaar er doorheen paft? Sommige zelfs meer dan €6000,- per jaar!?! Ongelooflijk toch? Los van het feit dat je je gezondheid spaart, levert het stoppen met roken je ook financieel gezien heel veel op. 

Roken is eigenlijk helemaal niet lekker, je kunt vast de eerste sigaret nog wel herinneren. Hoesten, kuchen, misschien werd je er wel kotsmisselijk van. Je lichaam liet je meteen weten dat er vergif binnendrong. Dat signaal heb je, tegen beter weten in, genegeerd. Nu zit er nicotine in je systeem. Nicotine is de sluipmoordenaar, het gif wat tussen je hersencellen gaat zitten en sterk genoeg is om jou het signaal te geven dat het gif dat je tot je neemt wel degelijk lekker is. Maar: goed nieuws! Nicotine is na 3 weken compleet uit je systeem verdwenen. Je lichaam en brein heeft het zelfhelend vermogen om jou compleet te genezen van deze vreemde overtuiging. En daar werken we mee in hypnose.

Stoppen met roken is geschikt voor iedereen die écht wil stoppen. Er kunnen diverse redenen zijn om te stoppen: een zwangerschap, meer geld over houden, een nieuwe relatie of om gezondheidsredenen. Wat de reden ook is, hypnose kan je helpen om echt te stoppen met deze nare en ongezonde gewoonte.

Het mooie van deze techniek is dat je niet alleen stopt met roken maar op het identiteitsniveau komt van een NIET-ROKER!

Je kunt je gewoon niet meer voorstellen dat je ooit hebt gerookt en zal dus ook niet meer terugverlangen naar een sigaret. Is dat mogelijk? Ja dat is mogelijk! Je gaat simpelweg weer terug naar je oude, gezonde gedrag van toen, de tijd dat je roken nog smerig vond.

Ik heb de technieken bestudeerd en geleerd van de beste hypnotherapeuten wereldwijd die er al tientallen jaren grote successen mee boeken. Ik heb daarmee talloze mensen van deze vieze, ongezonde en vaak dodelijke gewoonte af kunnen helpen.

Het slagingspercentage van deze techniek is ruim 90%.

Wat kun je eraan doen?

De oplossing is het onbewuste deel van je brein (opnieuw) te programmeren, zodat je onbewuste een andere manier heeft om je zelfbeloning te geven. Het eindresultaat zal dan ook zijn dat nicotine geen rol meer speelt in je systeem. En dat je je veel beter voelt, je reukvermogen verbetert en je huid er zichtbaar beter uit ziet.

Hoe werkt het?

We gaan werken met het beloningsysteem in je hersenen, dat nu nog het (foute) signaal geeft dat een sigaret jóuw beloning is. Door middel van hypnose gaan we naar jouw meest creatieve staat van leren. In die staat van bewustzijn zoeken we naar jouw oorspronkelijke wijze van zelfbeloning. Die natuurlijke, eigen en waardevolle beloning zetten we in de plaats van de nicotine-‘beloning’. Voortaan heb je geen nicotine meer nodig om je goed te voelen. En ben je verlost van die vieze, ongezonde gewoonte. Eindelijk.

 

Wil jij ook stoppen met roken? Bevrijd jezelf van deze nare gewoonte! Maak een afspraak.